Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Нарада керівників закладів освіти

Дата: 02.04.2021 12:21
Кількість переглядів: 1074

1 квітня 2021 року відділом освіти, культури, молоді та спорту Шрамківської сільської ради було проведено нараду керівників закладів загальної середньої та дошкільної освіти.

Фото без опису Фото без опису

У роботі наради взяв участь сільський голова Куля А.А., який наголосив на важливості розуміння керівниками закладів освіти викликів, які постають перед освітянами в умовах децентралізації та раціональному використанні бюджетних коштів.

Фото без опису

Також для участі в нараді було запрошено Охрімчука В.В., начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Драбівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області, та Удовику Р.І., головного спеціаліста відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Драбівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області, які звернули увагу присутніх на особливості санітарного законодавства в галузі освіти та доповнення, внесені у зв’язку з поширення коронавірусної хвороби (COVID-19).

У ході зустрічі було розглянуто ряд актуальних питань роботи освітньої галузі, зокрема оптимізації мережі закладів освіти, атестації педагогічних працівників у 2020-2021 навчальному році, замовлення документів про освіти. Особливо активно обговорювалося питання роботи закладів освіти в умовах поширення коронавірусної хвороби (COVID-19) та дистанційного навчання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь