A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Засідання постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізичного виховання та соціальної політики

Дата: 23.04.2021 21:26
Кількість переглядів: 784

Сьогодні 23.04.2021 року, під головуванням Наталії БІЛОХИ, до початку засідання 7 сесії Шрамківської сільської ради, відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізичного виховання та соціальної політики. 
В ході засідання депутати обговорили та рекомендували до розгляду на сесії сільської ради проєкти рішень:

  1. Про призначення директора комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Шрамківської сільської  ради.
  2. Про затвердження соціальної програми запобігання та протидії насильству  на території Шрамківської сільської територіальної громади на період до 2025 року .
  3. Про безоплатне прийняття із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста  Золотоніського району автомобільного транспорту .
  4. Про внесення змін до рішення Шрамківської сільської  ради від 24.12.2020 № 3-41/ VIIІ «Про безоплатне прийняття із спільної власності   територіальних громад сіл, селищ Золотоніського району окремого майна, бюджетних установ, закладів, комунальних некомерційних підприємств у комунальну власність Шрамківської  сільської територіальної громади».
  5. Про створення Опорного закладу загальної середньої освіти   І – ІІІ ступенів с.Шрамківка Шрамківської сільської ради Золотоніського району  Черкаської області та його філій .
  6. Про затвердження Програми відпочинку та оздоровлення дітей на території Шрамківської сільської територіальної громади.
  7. Про винесення на громадське обговорення проєкту рішення «Про реорганізацію  Закладу загальної середньої освіти І ступеня с. Коломиці Шрамківської сільської ради Золотоніського району Черкаської області».
  8. Про винесення на громадське обговорення проєкту рішення «Про реорганізацію  Закладу загальної середньої освіти І ступеня с .Остапівка Шрамківської сільської ради Золотоніського району Черкаської області».
  9. Про винесення на громадське обговорення проєкту рішення «Про реорганізацію Закладу загальної середньої освіти І – ІІ ступенів с. Яворівка Шрамківської сільської ради Золотоніського району Черкаської області»
  10. Про внесення змін до рішення Шрамківської сільської  ради від 23.02.2021 № 5-14/ VIIІ  «Про безоплатне прийняття  у комунальну власність Шрамківської сільської територіальної громади майна , яке перебувало на балансі відділу освіти Драбівської районної державної адміністрації Черкаської області».
  11. Про погодження кандидатури Головко Тетяни Вікторівни для призначення на посаду директора Закладу загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів с. Ковалівка Шрамкіської сільської ради Золотоніського району Черкаської області.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь