A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

День цивільного захисту в ковалівській школі

Дата: 14.05.2021 10:52
Кількість переглядів: 628

Фото без опису

Щоб навчити дітей діяти зібрано рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, 13 травня у ЗЗСО І-ІІІ ступенів с.Ковалівка відбувся  День цивільного захисту.

Учні та педагогічний колектив школи удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти , щоб захистити своє здоров'я та життя.

Вранці школярі зібрались на подвір’ї школи на лінійку, де було оголошено план проведення Дня цивільного захисту.

На першому уроці у цікавій та змістовній формі класні керівники розповіли дітям про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті, під час подорожі до лісу та про небезпеку, яку несуть у собі вибухові знахідки, план дій під час радіаційної небезпеки, про правила поведінки на водоймах та в умовах масового скупчення людей. 
Потім для учнів був проведений квест- хепенінг " Здоров'я - понад усе".Під час якого  школярі тренувалися надавати домедичну допомогу з використанням підручних матеріалів, рятувати постраждалих вражених струмом, при тепловому ударі, переломах , діяти в умовах природних катаклізмів, захищати природу та оберігати довкілля. 

Завершальним етапом була евакуація школи, де учні і вчителі продемонстрували обізнаність і підготовку з цивільного захисту населення на випадок пожежі.Учням продемонстрували роботу вогнегасника. 

Практична спрямованість заходів, що проводилися, викликала зацікавленість в учнів, спонукала їх до поглиблення знань із ЦЗ та здобуття практичних навичок захисту від наслідків надзвичайних ситуацій. Проведення «Дня цивільного захисту» показало , що керівний  склад ЦЗ закладу та учні вміють грамотно і чітко діяти для захисту свого життя і здоров’я.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь