Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Голова Золотоніської райдержадміністрації побувала на Шрамківщині

Дата: 25.05.2021 15:44
Кількість переглядів: 1424

Фото без опису

25 травня Анатолій Куля провів робочу зустріч з головою Золотоніської райдержадміністрації Іриною Терновою та керівником апарату Ігорем Троценко. Метою приїзду керівників району було визначення пріоритетних напрямків співпраці районної влади з громадою, знайомство з територією розташування громади, умовами праці та проживання місцевих жителів.
Під час ознайомчої поїздки побували на межі трьох областей (Черкаської, Київської та Полтавської), де зараз проходить ремонт автодороги Т-24-09 та запланували оновити стелу з назвою району.

Фото без опису Фото без опису

Також відвідали ТОВ "Рафінерія", директор якого, Бунін Генадій Володимирович, розповів що на підприємстві працюють місцеві спеціалісти з потрібною кваліфікацією, всі офіційно працевлаштовані.

Фото без опису Фото без опису

Керівник ТОВ "Інагро-Драбів" Анатолій Степанович Головко провів мініекскурсію територією та поділився планами розвитку очолюваного ним підприємства.

Фото без опису Фото без опису

В кінці поїздки очільниця району пообіцяла невдовзі знову побувати на Шрамківщині для обговорення перспектив розвитку громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь