A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Привітання голови громади з Днем захисту дітей

Дата: 01.06.2021 09:40
Кількість переглядів: 417


У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ – прекрасне свято радості та одвічної надії. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.

Шановні дорослі! Зігріймо теплом свого серця, увагою і ласкою тих юних співгромадян, життя яких не схоже на добру казку, допоможімо їм відчути радість спілкування. Впевнений, що об’єднавши зусилля, ми зробимо все, аби захистити наших дітей, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців. Хочу висловити глибоку вдячність батькам, які виховують у своїх дітях високі моральні та духовні цінності, патріотизм та порядність…

Дорогі юні друзі! Від усього серця вітаю вас з теплим та прекрасним святом. Ви – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідним Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними та щасливими.

Закликаю усіх сьогодні й надалі зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

Анатолій Куля,
Шрамківський сільський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь