A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Свято Останнього дзвоника в закладах загальної середньої освіти Шрамківської сільської ради

Дата: 06.06.2021 15:56
Кількість переглядів: 1242

Фото без опису

4-5 червня в закладах освіти Шрамківської громади пролунали малинові переливи останнього дзвоника, який сповістив школярів про початок найочікуванішої пори – літніх канікул.
    Для найменших, першокласників, це перше в житті Свято останнього дзвоника, перші літні канікули, перша пройдена сходинка шкільного життя. Для старших учнів – закінчення чергового шкільного року, крок до нових пригод, нових досягнень. Для випускників же шкільний дзвоник цього дня лунав востаннє. Був він і сумним і радісним водночас. Сумним, бо був символом прощання зі школою, вчителями, друзями-однокласниками, безтурботним дитинством. А радісним, бо з нього розпочалося нове життя – доросле, самостійне, незвідане. 
    Свято останнього дзвоника – це традиційні слова вітань учням, вчителям, батькам, слова подяки, сльози радості і легкого смутку. Це мрії про літо і плани на майбутнє. Це радість безтурботного дитинства і перші тривоги про те, що чекає за шкільним порогом.
    У ці святкові дні вітаємо учнів та вчителів, які гідно здолали всі виклики дистанційного навчання, батьків, які йшли поруч зі своїми дітьми, підтримували, допомагали і надихали, директорів та заступників, які несли на свої плечах нелегкий тягар організації навчання в умовах Covid-19,  успішно сприяли впровадженню освітніх реформ, та бажаємо міцного здоров’я, теплого літа, наснаги і гарного настрою! А випускникам зичимо: в добру путь!
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь