A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Народному фольклорно-аматорському колективу «Калинова родина» - 10 років

Дата: 03.08.2021 11:38
Кількість переглядів: 556

Фото без опису

Щедра Черкаська земля народними талантами, які творять справжнє,  животворне мистецтво, примножують духовні цінності - українську народну пісню, музику, звичаї та обряди нашого народу.
Минають роки, на зміну одним поколінням приходять інші, в кожного свої смаки, уподобання, але народна пісня щира і мудра залишається жити вічно. Саме таку невмирущу пісню-сповідь, пісню-думу, пісню-душу впродовж 10 років популяризує народний фольклорно-аматорський колектив «Калинова родина» сільського Будинку культури села Кантакузівка Шрамківської сільської ради. В 2011 році Ніна Петриченко та талановиті учасники  колективу – Ірина Головко, Тетяна Затула, Любов Ситник, Ольга Гайдай, Світлана Власенко створили колектив. Вони стали перлиною рідного краю. Колектив має величезний запас творчої енергії, що дає натхнення творити, працювати. Вони вкладають у власну справу свою душу, дарують свій талант, щирі емоції, вогонь свого серця своїм  глядачам.

Фото без опису

Зі своїм привітальним словом до колективу звернувся голова Шрамківстької громади Анатолій Куля: «Я гордий тим, що у нашому краї є такий колектив, який знаний не тільки в області та Україні, але й далеко за її межами. Дякую за те, що ви є справжніми, незабутніми, талановитими. Радість, яку ви даруєте людям є безцінною. За це вам щиросердечна подяка від мене особисто і від людей, які є поціновувачами вашої творчості. Дорогі ювіляри, продовжуйте свою творчу діяльність, адже вона надзвичайно потрібна в такий непростий час для України. Процвітання, творчих здобутків, натхнення, многії літа Вашому колективу».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь