A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Вшанували пам'ять про загиблого героя

Дата: 28.08.2021 12:01
Кількість переглядів: 1593

29 серпня в нашій державі - це День пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Саме в цей день у 2014 році, в ході Іловайської операції відбувся потужний прорив української групи військ, де проявився масовий героїзм добровольців і військових та загинула найбільша кількість українських воїнів. Надзвичайно важливо згадувати та гідно вшановувати подвиг захисників, які віддали найцінніше у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України – своє життя. Ми пам’ятаємо кожного, хто віддав своє життя, захищаючи Україну.
Тому сьогодні голова Шрамківької грамади Анатолій Куля, секретар сільської ради Світлана Конюшенко та староста села Демки Віталій Ярош відвідали могилу Жука Сергій Йосиповича, воїна АТО, який загинув 14 червня 2018 року в місті Авдіївка, Донецької області. Разом з родичами загиблого героя поклали квіти та вшанували його пам’ять хвилиною мовчання.

Також закликаємо жителів громади 29 серпня о 10:00 спинитися та вшанувати загиблих захисників хвилиною мовчання. Де би ви не були – на центральних площах чи на кладовищах, під час роботи чи подорожі – рекомендуємо за можливості припинити будь-які роботи, зупинити транспортні засоби на узбіччі (дотримуючись безпеки поводження на дорозі), дотриматися режиму мовчання щоб віддати дань тим, хто загинув за Україну, та висловити підтримку їхнім сім’ях, рідним та побратимам.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь