Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Зустріч із радниками проекту «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe)

Дата: 12.09.2021 16:32
Кількість переглядів: 758

Фото без опису

9 вересня 2021 року в рамках впровадження в Черкаській області Ініціативи «Сприяння реалізації регіональних інвестиційних проектів» відбулася зустріч радників проекту «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe) з сільським головою Анатолієм Кулею, працівниками сільської ради, старостами, депутатами  та  керівниками закладів.
Черкащина стала пілотною областю, де реалізовуватимуть ініціативу «Сприяння реалізації регіональних інвестиційних проектів в Україні». Її втілюватимуть у межах п’ятирічного проекту від компанії Alinea International «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe), що впроваджується коштом уряду Канади.
Радники проекту обрали декілька громад Черкаської області, де реалізовуватимуть ініціативу, серед яких і Шрамківська територіальна громада.
Суть проекту полягає у тому, щоби саме громада обирала пріоритетні напрямки публічного інвестування залежно від власних потреб. Зокрема експерти допомагатимуть виявляти інвестиційні потреби громади, готувати проекти та втілювати їх.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь