A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Про участь в реалізації проекту киснезабезпечення КНП «Золотоніська багатопрофільна лікарня»

Дата: 08.10.2021 14:35
Кількість переглядів: 697

Фото без опису

У зв’язку з стрімким погіршенням ситуації із захворюваністю на коронавірус  в нашому районі постала нагальна потреба в створенні на базі КНП «Золотоніська багатопрофільна лікарня» кисневої станції, яка забезпечить стабільне постачання кисню для ефективного лікування хворих на коронавірусну інфекцію . 
Досвід минулого зимово-весняного сплеску захворюваності на    COVID-19 показав, що зі збільшенням чисельності хворих та пацієнтів з важким перебігом хвороби, а також з постковідним синдромом та пневмоніями, виникає потреба постійно вишукувати та підвозити балони з киснем, а вільних інколи просто неможливо знайти. 
Базовим лікувальним закладом, який зокрема, займається лікуванням хворих на коронавірус на території нашого району, визначено  КНП «Золотоніська багатопрофільна лікарня». З метою поліпшення якості надання медичних послуг жителям району, хворим на COVID-19, розроблено проєкт «Реконструкція системи лікувального киснепостачання будівлі дитячої лікарні КНП «Золотоніська багатопрофільна лікарня», вартість якого становить 8,4 млн.грн., з яких 3,0 млн. грн. вже виділено з державного бюджету. 
Проєкт передбачає придбання та монтаж мобільної кисневої станції та проведення підключення системи безперебійної подачі кисню до 80 точок доступу (лікувальних ліжок). Це дозволить скоротити дорогоцінний час і зекономити значні кошти, які витрачаються на зрідження, заправку та доставку кисневих балонів та врятувати життя наших земляків, хворих на цю страшну недугу.
Враховуючи надзвичайну важливість оперативного вирішення питання, звертаємося до  керівників підприємств, організацій, фермерських господарств,  фізичних осіб  підприємців, всіх небайдужих земляків долучитися до надання  фінансової допомоги для виконання робіт по проєкту «Реконструкція системи лікувального киснепостачання будівлі дитячої лікарні КНП «Золотоніська багатопрофільна лікарня» Золототоніської міської ради.
 
Реквізити для перерахування коштів:
ЄДРПОУ: 02005303
р/р UA 813052990000026009011606624
в АТ КБ « Приватбанк»
МФО 305299.
 
Адміністрація КНП «Золотоніська багатопрофільна лікарня» буде систематично інформувати органи місцевого самоврядування та громадськість про стан цільового використання перерахованих коштів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь