A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Книжкові виставки до свят 14 жовтня

Дата: 13.10.2021 19:20
Кількість переглядів: 418

На 14 жовтня припадає одразу кілька важливих подій: по-перше, це державне свято вшанування захисників і захисниць України, по-друге, це День українського козацтва, по-третє, день заснування Української повстанської армії. А отже, це привід поговорити про те, хто такі захисники та захисниці України, завдяки кому ми сьогодні живемо в незалежній державі .

Це свято пам’яті про наших гордих предків, які пером і словом, вогнем і мечем боролися за право на незалежність рідної країни; свято вшанування козацької доблесті і відваги; свято подяки ветеранам Другої світової, які воювали за свою землю. І, нарешті, це день всіх героїв сучасності, які мужньо захищають кордони України.

Володимир Винниченко колись сказав, що українську історію не можна читати без брому, тобто заспокійливого. І справді, на долю України випало чимало випробувань та страждань. Проте наша держава відбулася як незалежна завдяки українським воїнам та успішним битвам і військовим кампаніям, які точно варто пам’ятати. Бібліотеки Шрамківської громади запрошують користувачів до перегляду книжкових виставок, прсвячених цій даті. Ви знайдете на полицях  матеріали про славетних козаків, відомих гетьманів, сучасних бійців АТО, видатні битви на українській землі, в яких наші предки і сьогоднішні захисники здобували собі волю і відстоювали право на життя, і які, нехай і не завжди закінчувалися перемогою, все ж – стали для нашої Батьківщини знаковими, зробивши Україну Україною.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь