Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 19.11.2021 13:55
Кількість переглядів: 545

Фото без опису

Під головуванням сільського голови Анатолія КУЛІ  відбулося  чергове засідання виконавчого комітету, згідно порядку   денного члени виконкому розглянули  та прийняли 20 рішень.
Схвалено проєкт рішення сільської ради «Про бюджет Шрамківської територіальної громади на 2022 рік та  проект плану заходів на 2022 рік по виконанню Програми економічного, соціального та культурного розвитку на 2021-2022 роки.
Затверджено заходи:  щодо створення та функціонування пожежно-рятувального підрозділу місцевої пожежної охорони в складі Центру безпеки громадян;  проведення на території громади заходів Всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства».
Заслухано питання, що стосуються захисту прав дітей,  про організацію роботи з попередження дитячої злочинності, бездоглядності, соціального захисту неповнолітніх, про стан обслуговування одиноких непрацездатних громадян на території громади, виконання вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації», виконання делегованих повноважень у сфері регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, 
Прийнято рішення про надання матеріальної допомоги на лікування, на вирішення соціально-побутових потреб,  на поховання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь