Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

«Ми не маємо права забути!»

Дата: 26.11.2021 11:10
Кількість переглядів: 560

Фото без опису

«Ми не маємо права забути!» – саме під таким гаслом 26 листопада 2021 року о 10.00 у селі Шрамківка відбувся  мітинг-реквієм  та покладання квітів з нагоди 88-ї річниці Голодомору в Україні. 
Біля пам’ятного знаку Голодомору зібралися учні, вчителі, працівники Шрамківської сільської ради та жителі села.
«Більш жахливого методу, ніж заморити голодом та тим самим винищити український народ, годі було вигадати. У ті страшні роки гинули цілі родини, а ті, хто залишився в живих, згодом розповідали, що немає нічого страшнішого, ніж бачити, як від голоду пухнуть і мруть діти та дорослі. Довгий час влада замовчувала точну кількість жертв Голодомору, але ті цифри, які стали відомі згодом, жахають: голодом закатували понад 10 мільйонів українців», - наголосила ведуча заходу Оксана Головань. 
Учні Шрамківської  школи Ярослав Снітко, Ельвіра Манзюк, Повітчан Марія та Гончаренко Дарія продекламували літературні твори, приурочені темі Голодомору в Україні.  
Просимо жителів громади долучитися до Всеукраїнської акції «Запали свічку пам’яті» як символу жахливої трагедії українського народу та вшанувати пам'ять загиблих хвилиною мовчання 27 листопада 2021 року о 16.00.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь