Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

До 160-річчя з дня народження Євгена Чикаленка

Дата: 22.12.2021 13:44
Кількість переглядів: 466

Фото без опису

21 грудня 2021 року в закладі загальної середньої освіти І-ІІ ступенів с. Кононівка - філія опорного закладу загальної середньо освіти с. Шрамківка відбувся науково-практичний захід з елементами тренінгу та можливістю онлайн - адаптації на тему «Неперевершений бізнес-тактик та національний стратег, ткач без претензій на місце в історії, менеджер українського руху - Євген Чикаленко» присвячений 160-річчю із дня народження Євгена Чикаленка, громадського та політичного діяча, мецената, публіциста.
Багатогранна діяльність Євгена Чикаленка і та самовідданість, з якою він пропагував українське слово, українську історію та культуру, є свідченням благородства, величі духу й патріотизму цієї Людини. Сьогодні ми з гордістю та вдячністю згадали Євгена Чикаленка як подвижника української культури, талановитого літератора, видавця, освітнього діяча, що лишив помітний слід в історії українського державотворення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь