A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Святковий настрій- дітям

Дата: 29.12.2021 22:47
Кількість переглядів: 258

З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Одне з найбільш шанованих християнських свят в Україні – день Святого Миколая, свято захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує усім віру, вселяє у душі світлі почуття, надихає творити добро. На нього чекають мільйони малюків в усьому світі та сподіваються на своєрідне диво та здійснення заповітних мрій. 
    З нагоди Дня Святого Миколая та прийдешніх новорічних свят працівники Служби у справах дітей Шрамківської ради привітали солодкими подарунками дітей пільгових категорій. 22 подарунки із смаколиками отримали діти–сироти, діти, позбавленіх батьківського піклування, та діти із сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, котрі проживають на території Шрамківської сільської територіальної громади. 
    Дуже приємно відмітити співпрацю відділу освіти, культури, молоді та спорту та Служби у справах дітей Шрамківської сільської ради, які під керівництвом Золотоніської районної державної адміністрації, організували 2 поїздки для дітей вразливих категорій до міста Черкаси на новорічні вистави, що відбувались у приміщенні Черкаського академічного обласного Українського драматичного театру ім. Т.Г.Шевченка.
    Щиро дякуємо усім спонсорам та організаторам святкових заходів, що дарують новорічний настрій дітям.
    Зробити дитину щасливою зовсім неважко, потрібні лише турбота та бажання творити дива, - і за це у відповідь отримаєш у сотні разів більше - сяючі очі та щасливі дитячі посмішки.

З ПРИЙДЕШНІМИ НОВОРІЧНИМИ СВЯТАМИ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь