Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Отримали нові книги

Дата: 17.01.2022 22:12
Кількість переглядів: 436

Фото без опису

#Український_інститут_книги вже не один рік адмініструє Програму поповнення фондів публічних бібліотек – донесення найкращих книжок і сучасної, і світової літератури до читача по всій країні. #УІК  реалізує програму, щоб зробити українців читаючою, мудрою, інтелектуальною нацією.
Шрамківська публічна бібліотека  дякуючи  #УІК  та #Державній_програмі_поповнення_бібліотечних_фондів  отримала 684 примірники книг , з яких  245 книг надійшло для дорослого користувача  і понад  400 назв – для дітей та підлітків.
У цю підбірку входять  твори  українських та  зарубіжних авторів,   як художні так і нон фікшн, історичної тематики, книги  з мистецтва, книжкові серії, актуальні в молодіжній читацькій аудиторії, чудові дитячі розвиваючі і художні  книги .
Книги мають  не лише  актуальну тематику, але й сприяють розвитку української мови, інтеграції у світовий літературний та культурний процес, мають належний рівень видавничої підготовки і якість виготовлення, придатну до інтенсивного використання в належних умовах.
Бібліотека вже пропонує нові надходження своїм користувачам, запрошуємо вас переглянути перші партії книг на виставках «#УІК_найкращеукраїнською»  та «Український_інститут_книги. Найкращі книги дітям».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь