A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Отримали нові книги

Дата: 17.01.2022 22:12
Кількість переглядів: 409

Фото без опису

#Український_інститут_книги вже не один рік адмініструє Програму поповнення фондів публічних бібліотек – донесення найкращих книжок і сучасної, і світової літератури до читача по всій країні. #УІК  реалізує програму, щоб зробити українців читаючою, мудрою, інтелектуальною нацією.
Шрамківська публічна бібліотека  дякуючи  #УІК  та #Державній_програмі_поповнення_бібліотечних_фондів  отримала 684 примірники книг , з яких  245 книг надійшло для дорослого користувача  і понад  400 назв – для дітей та підлітків.
У цю підбірку входять  твори  українських та  зарубіжних авторів,   як художні так і нон фікшн, історичної тематики, книги  з мистецтва, книжкові серії, актуальні в молодіжній читацькій аудиторії, чудові дитячі розвиваючі і художні  книги .
Книги мають  не лише  актуальну тематику, але й сприяють розвитку української мови, інтеграції у світовий літературний та культурний процес, мають належний рівень видавничої підготовки і якість виготовлення, придатну до інтенсивного використання в належних умовах.
Бібліотека вже пропонує нові надходження своїм користувачам, запрошуємо вас переглянути перші партії книг на виставках «#УІК_найкращеукраїнською»  та «Український_інститут_книги. Найкращі книги дітям».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь