Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Бібліотеки Шрамківської громади представили книжкові виставкиь та провели заходи до Дня пам'яті полеглих у бою під Крутами

Дата: 31.01.2022 08:20
Кількість переглядів: 368

Фото без опису

29 січня в Україні відзначають пам'ять героїв Крут - українських студентів, які, намагались зупинити більшовицький наступ на Київ у 1918 році, потрапили в полон і були розстріляні більшовиками.
Бій  під Крутами надав час уряду УНР підписати 9 лютого Берестейській договір з країнами Четвертного союзу (Німеччина, Австро-Угорщина, Туреччина та Болгарія). УНР була визнана як самостійна держава, а її армія отримала підтримку німецької та австро-угорської армій у боротьбі з більшовиками.
До Дня пам'яті полеглих у бою під Крутами бібліотеки Шрамківської громади представили  книжкові виставкиь та провели заходи:  уроки  «Крути – жахлива історична мить"  та історичну розвідку "Згадаймо юність, що горіла в Крутах".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь