Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

ДО УВАГИ ОТРИМУВАЧІВ СУБСИДІЙ!

Дата: 15.02.2022 15:07
Кількість переглядів: 964

Фото без опису

          Щодо зменшення розміру субсидій надаємо інформацію. Відповідно до постанов КМУ від 21 жовтня 1995 р. № 848 «Спрощення порядку наданнянаселенню субсидій для відшкодування населенню втрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива» від 6 серпня 2014 р. №409 «Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування» соціальні нормативи дляпризначення субсидії становлять:

         *Електроенергія – 70 кВт*г на місяць на сім’ю (домогосподарство) з однієї особи і додатково 30 кВт*г на місяць на кожного члена сім’ї (домогосподарства), але не більше як 190 кВт*г на місяць;

         *Газопостачання  на плиту – 1)за наявності газової плити в разі відсутності централізованого гарячого водопостачання та газового водонагрівача  - 5,4 куб. метра на 1 особу на місяць; 2)за наявності газової плити та газового водонагрівача  - 10,5 куб. метра на особу на місяць.

          На період карантину та перебування регіону із встановленим «червоним» рівнем епідемічної небезпеки, відповідно до постанови КМУ від 25.03.2020 №247 «Про особливості надання житлових субсидій», розрахунок житлових субсидій здійснювався з урахуванням збільшених на  50% соціальних нормативів, у межах яких надається субсидія на оплату житлово-комунальних послуг.  Так як в січні 2022 року регіон уже не перебуває в «червоній» зоні, розрахунок розміру субсидій здійснювався без врахування збільшених соціальних нормативів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь