A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

ДО УВАГИ ОТРИМУВАЧІВ СУБСИДІЙ!

Дата: 15.02.2022 15:07
Кількість переглядів: 931

Фото без опису

          Щодо зменшення розміру субсидій надаємо інформацію. Відповідно до постанов КМУ від 21 жовтня 1995 р. № 848 «Спрощення порядку наданнянаселенню субсидій для відшкодування населенню втрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива» від 6 серпня 2014 р. №409 «Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування» соціальні нормативи дляпризначення субсидії становлять:

         *Електроенергія – 70 кВт*г на місяць на сім’ю (домогосподарство) з однієї особи і додатково 30 кВт*г на місяць на кожного члена сім’ї (домогосподарства), але не більше як 190 кВт*г на місяць;

         *Газопостачання  на плиту – 1)за наявності газової плити в разі відсутності централізованого гарячого водопостачання та газового водонагрівача  - 5,4 куб. метра на 1 особу на місяць; 2)за наявності газової плити та газового водонагрівача  - 10,5 куб. метра на особу на місяць.

          На період карантину та перебування регіону із встановленим «червоним» рівнем епідемічної небезпеки, відповідно до постанови КМУ від 25.03.2020 №247 «Про особливості надання житлових субсидій», розрахунок житлових субсидій здійснювався з урахуванням збільшених на  50% соціальних нормативів, у межах яких надається субсидія на оплату житлово-комунальних послуг.  Так як в січні 2022 року регіон уже не перебуває в «червоній» зоні, розрахунок розміру субсидій здійснювався без врахування збільшених соціальних нормативів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь