Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Сьогодні Шрамківська громада попрощалась з Героєм

Дата: 15.04.2022 18:55
Кількість переглядів: 4997

Фото без опису

Війна, що ведеться в Україні несе страшні звістки в українські родини, у села та міста нашої держави.  
Вчора страшна звістка прийшла і до села Шрамківка, а сьогодні  Шрамківська громада, стоячи на колінах зустріла свого сина, свого Героя - Олександра Головка.

Фото без опису
Страшно визнавати, що у двадцять першому столітті в Україні від рук нелюдів із сусідньої держави гинуть наші молоді хлопці. 
Олександру не було і 42  років. Загинув, будучи вірним військовій присязі, з честю і до кінця виконавши свій службовий обов’язок, віддавши за мир в Україні найцінніше – власне життя. 
У Олександра залишилася мати, батько, дружина, доньки ,брат та сестри. Своє життя Олександр прожив чесно і достойно. Був прикладом мужності та хоробрості. 
Олександр народився 2 квітня 1980 року в селі Шрамківка в багатодітній сім’ї робітників, з дитинства був приучений до роботи, виховувався в люблячій родині і тому сам мав добре серце, був чуйним та відповідальним. Батьки з дитинства прикріпили йому любов до Батьківщини. І коли почалася війна на сході України Олександр був призваний служити до АТО, де прослужив 2 роки та 6 місяців, був нагороджений відзнаками та медалями. Олександр відрізнявся мужністю та силою духу. Повернувся з АТО, одружився, разом з дружиною Наталею народили донечку Софійку в якій душі не чаяв, любив її більше за життя. 
Коли розпочалася клята війна в Україні -  не вагаючись жодної хвилини, Олександр 25 лютого відправився до армії, до своєї героїчної 72 бригади імені Чорних Запорожців захищати Україну, свою сім’ю, своїх дітей, своїх батьків. 
Життя Героя обірвалося 13 березня 2022 року під Києвом, під час потужної атаки ворога "градами". 
Але Герої української землі не вмирають, вони житимуть у наших серцях  вічно! І кожен, хто буде проходити повз могилу Олександра, обов’язково підійде і вклониться до землі Герою. 
Слава Україні!
Героям слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь