Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Відбулась нарада із керівниками закладів загальної середньої та позашкільної освіти Шрамківської територіальної громади

Дата: 19.04.2022 14:29
Кількість переглядів: 989

Фото без опису

19 квітня 2022 року в читальному залі Шрамківської публічної бібліотеки відбулась нарада із керівниками закладів загальної середньої та дошкільної освіти, яку провів начальник відділу освіти, молоді та спорту Шрамківської сільської ради Віктор Головко.

У роботі наради взяли участь сільський голова Анатолій Куля та начальник фінансового управління сільської ради Марина Сіпко. Спілкуючись з освітянами, Анатолій Анатолійович наголосив на важливості належного функціонування закладів освіти, відповідальності кожного педагога за роботу, забезпеченні в сьогоднішніх умовах надання  освіти кожній дитині громади.

Під час зібрання присутні розглянули питання завершення 2021/2022 навчального року, забезпечення   закладів освіти необхідною  документацією на 2022/2023 навчальний рік, економного використання бюджетних коштів у закладах освіти, змін в  умовах праці педагогічних, технічних працівників закладів загальної середньої   і  дошкільної  освіти  сільської  ради.

Підсумки наради з освітянами підвів начальник відділу освіти, молоді та спорту, який зокрема визначив основні завдання галузі на поточний період і подальшу перспективу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь