Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Відбулася атестація педагогів Шрамківської громади

Дата: 28.04.2022 08:15
Кількість переглядів: 839

Фото без опису

У квітні 2022 року відбулася атестація педагогічних працівників закладів освіти Шрамківської  громади  відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06 жовтня 2010 року № 930.

Атестація педагогічних працівників – це система заходів, за допомогою яких визначаються відповідність педагогічного працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюється кваліфікаційна категорія, педагогічне звання. Це своєрідний підсумок роботи вчителя і вихователя та звіт про його діяльність перед колегами.

До чергової атестації педагоги закладів загальної середньої та дошкільної освіти готували звіти про виконану роботу. Це – відкриті заняття і уроки, методичні розробки. Бралися до уваги досягнення учнів шкіл на обласних та всеукраїнських конкурсах і олімпіадах, якісний показник результатів ЗНО. Особливістю атестації була умова обов’язкового періодичного проходження підвищення кваліфікації.

Атестаційні комісії І рівня у закладах освіти та ІІ рівня  відділу освіти, культури, молоді та спорту Шрамківської сільської ради розглянули атестаційні матеріали і заслухали педагогічних працівників.

У 2021-2022 навчальному році атестувався 31 педагогічний працівник. З них 5 педагогічних працівників проатестовано на відповідність раніше присвоєній кваліфікації «спеціаліст вищої категорії», 14 – на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст першої категорії», 4 – на відповідність раніше присвоєному педагогічному званню «старший вчитель», 1 – на відповідність раніше присвоєному званню «учитель-методист», 2 – на відповідність раніше присвоєному педагогічному званню «вихователь-методист»; 2 педагогічним працівникам присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії», 2 – «старший учитель», 1 – «вчитель-методист». На відповідність займаній посаді проатестовано 3 керівників та 1 заступника директора закладів загальної середньої освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь