A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шрамків'яни провели в останній шлях земляка-героя, захисника Вітчизни

Дата: 30.07.2022 20:18
Кількість переглядів: 4315

Фото без опису

Сьогодні, 30 липня 2022 року, Шрамківська громада провела в останній шлях свого земляка  - захисника Вітчизни АНІЩЕНКА Віталія Вікторовича, який загинув 26 липня від рук російських окупантів на околицях міста Соледар, Бахмутського району, Донецької області. Загинув під час артилерійського обстрілу, отримавши поранення не сумісні з життям, виявивши стійкість та мужність, віддавши своє життя в боях за рідну Україну, її цілісність і незалежність, за честь і гідність свого народу, за спокій у наших домівках. 
З перших днів  повномасштабної війни в Україні Віталій добровільно пішов до військомату, залишив там свої контактні дані і з того дня чекав дзвінка, щоб іти захищати свою сім’ю, свою Батьківщину. 8 червня був мобілізований на військову службу, служив в стрілецькому загоні стрілецької роти стрілецького батальойну управління - кулеметником. 

Фото без опису

Народився Віталій 24 листопада 1983 року в місті Горлівка Донецької області, в 1996 році разом з батьками переїхав жити до села Шрамківка, закінчив Шрамківську загальноосвітню школу, створив сім’ю, разом з дружиною Валею народили синочка Івана, якого любив більше за життя. Віталій  мав багато друзів, був добрим та щирим, доброзичливим та готовим підставити плече допомоги кожному, хто потребував. Любив життя, любив Батьківщину.  
Віталію назавжди залишить 38  років. Загинув, будучи вірним військовій присязі, з честю і до кінця, виконавши свій службовий обов’язок, віддавши за мир в Україні найцінніше – власне життя.                     Фото без опису         
У Віталія   залишилися дружина, семирічний син , батько та мати. Немає таких слів, які б зараз могли втішити родину Героя.
  
У ці гіркі  хвилини  щиро поділяємо горе сім’ї та схиляємо голови у глибокій скорботі. Пам’ять про Віталія вічно житиме в наших серцях. Він був, є і буде справжнім сином України. Герої не вмирають, їх пам’ятають ВІЧНО!
Слава Україні!
Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь