Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Дмитро Куля отримав 200 балів при складанні мультипредметного тесту

Дата: 09.08.2022 08:40
Кількість переглядів: 1933

Фото без опису

Через відсутність можливості проводити ЗНО у звичному форматі у зв’язку з війною лише цьогоріч для вступу на основі повної загальної середньої освіти абітурієнти складають національний мультипредметний тест (НМТ). Учасники, які вже склали НМТ, отримують результати на своїх інформаційних сторінках.

Випускник  Опорного закладу загальної середньої освіти с. Шрамківка  Шрамківської сільської ради Дмитро Куля при складанні мультипредметного тесту отримав 200 балів з двох предметів - української мови (вчитель – Німченко Н.І.) та з історії України (вчитель – Гладун О.Л.), з математики – 192 бали (учитель -Савісько Т.І.).

Дмитро Куля -  один із кращих учнів закладу. Він є переможцем І етапу Всеукраїнського-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН України у 2021 -2022 навчальному році та призером ІІ етапу Всеукраїнського-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН України у 2021 -2022 навчальному році по темі: «Радіоактивне випромінювання та його вплив на людину» (учитель фізики Куля Т.М.). Дмитро також переможець першого етапу Всеукраїнських олімпіад з біології, історії,  математики,  фізики, української мови, іноземної мови; призер ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики та математики. За результатами навчання отримав свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти з відзнакою та нагороджений  золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні».

Дмитро Куля багатогранна особистість. Він - активний учасник волонтерської громадської групи «Турбота», спортивних змагань з футболу, волейболу та баскетболу.

Бажаємо Дмитру йти по життю, дотримуючись курсу щастя й удачі, прагнути до своєї заповітної мрії та вірити в себе! Нехай доросле життя буде сповнене для тебе  нових можливостей і перспектив, блискучих ідей і успіхів!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь