Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Богдана Коврига здобула максимальну кількість балів при складанні мультипредметного тесту

Дата: 10.08.2022 08:36
Кількість переглядів: 1572

Фото без опису

Випускниця Закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів селі Кантакузівка Шрамківської сільської ради Богдана Коврига дуже добре склала мультипредметний тест, найвищий бал (200) отримала з історії України.
Коврига Богдана є переможницею першого етапу Всеукраїнських олімпіад з  математики,  фізики, української мови, іноземної мови; призер ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та географії. За результатами навчання отримала свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти з відзнакою та нагороджена  золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні».
Богдана – різностороння особистість. Закінчила музичну школу по класу «Гітара». Неодноразово займала призові місця на обласних, всеукраїнських та міжнародних музичних конкурсах та фестивалях. Була незмінною учасницею шкільної художньої самодіяльності, постійно брала участь в шкільних та районних спортивних змаганнях.
Бажаємо Богдані вдалого та успішного життєвого старту, щоб збулися всі задуми і плани, а шлях до мрії був легким і без зайвих перешкод!  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь