Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Війна… Клята війна з російськими загарбниками обірвала життя ще двох наших земляків

Дата: 18.08.2022 22:07
Кількість переглядів: 4335

 

Сьогодні, 18 серпня, Шрамківська громада провела в останню путь двох земляків - ЯНКА АНДРІЯ ГРИГОРОВИЧА та ПРЯДКУ СЕРГІЯ ІВАНОВИЧА. 
Це були сильні, упевнені у собі чоловіки, в самому розквіті життя, які успішно працювали, піклувалися про свої родини, будували плани на майбутнє. Проте, цим планам не судилося збутися через вторгнення путінської Росії. 
Героїв  поховали в рідних селах: Андрія в селі Ковалівка, а Сергія в селі Кононівка. На похорони зібралися сотні  людей: близькі, колеги, друзі, знайомі та вдячні земляки. 
Живим коридором, прихиливши коліно, громада зустрічала Героїв.

Фото без опису


Андрію було 42  роки, він  героїчно загинув  11 серпня 2022 року під час виконання бойового завдання при захисті Батьківщини в районі с. Піски Покровського району Донецької області. Загинув, виявивши стійкість та мужність, віддавши своє життя в боях за рідну Україну, її цілісність і незалежність, за честь і гідність свого народу, за спокій у наших домівках.

Фото без опису Фото без опису 
Андрій  більше року служив в АТО на сході України. Повернувся на радість родині додому, і коли російські окупанти 24 лютого напали на Україну, Андрій чекав повістку, щоб іти захищати свою Батьківщину, свою родину, кожного з нас. 17 квітня він був мобілізований на військову службу, служив гранатометником стрілецького відділення. 

Фото без опису
Народився Андрій 13 жовтня 1979 в с. Яворівка, проживав разом з сім’єю  в с. Ковалівка. В Андрія залишилася  дружина, дві донечки, батько та мати.


 

Сергію 3 серпня  виповнилося повних  44 роки, йому так назавжди і залишиться 44 роки. 
Загинув  Сергій 15 серпня 2022 року під час виконання бойового завдання   при захисті Батьківщини, внаслідок танкового обстрілу біля населеного пункту Красногірське  Донецької області будучи вірний присязі, віддавши за мир в Україні найдорожче — своє життя.

Фото без опису  Фото без опису
Сергій мав  хорошу підготовку, у минулому служив прапорщиком, 8 березня  був мобілізований на військову службу, служив  командиром відділення безпілотних авіаційних комплексів розвідувального взводу механізованого батальйону. 

Фото без опису
Народився Сергій 3 серпня 1978 в селі Конівка. Любив життя, любив Батьківщину. У Сергія залишилися сестра та брат.


Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героїв.  
Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи… Нехай Господь допоможе пережити біль непоправної втрати! Низько схиляємо голови перед мужністю Воїнів. 
Вічна слава, пам'ять і шана Героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь