Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шрамківська громада провела в останню путь свого земляка

Дата: 09.09.2022 20:54
Кількість переглядів: 3783

 

Сьогодні, 9 вересня  2022 року, Шрамківська громада провела в останню путь свого земляка - захисника Вітчизни  КОРШАКА Олега Івановича, жителя села Коломиці.   
Прощання з Олегом відбулося  у селі Коломиці, де з ним попрощалися  рідні, друзі, односельці, вдячні мешканці громади. Сотні живих квітів принесли земляки мужньому воїну, який поліг у битві з ворогом, виборюючи цілісність своєї держави і мирне життя для українців.  Односельці та всі, хто прибув віддати останню шану захиснику України, зустрічали Героя стоячи на колінах.

Фото без опису
Олег героїчно загинув 3 вересня 2022 року під час виконання бойового завдання при захисті Батьківщини в районі с. Опитне, Покровського району, Донецької області, під час виконання бойового завдання по виявленню  та знищенню сил противника, отримавши поранення не сумісні з життям. Загинув, будучи вірним військовій присязі, з честю і до кінця виконавши свій службовий обов’язок, віддавши за мир в Україні найцінніше – власне життя.                              
Олегу назавжди залишилось 45 років.  

Фото без опису
Народився він 29 листопада 1976  в  селі Погреби. Закінчив Погребську школу, одружився, разом з дружиною Наталею проживали в селі Коломиці, працювали, вели господарство, складали плани на життя,  виховали  донечку  Валю, діждалися онучку, яку Олег любив більше за життя. 
Коли у 2014 році розпочалася війна на сході України, Олег не роздумуючи пішов захищати рідну Україну в зону АТО, де прослужив більше року, а 8 березня 2022 року знову повернувся до війська, щоб захищати нашу Батьківщину в складі Збройних Сил України.

Фото без опису  
Олег мав багато друзів, був добрим та щирим, доброзичливим та готовим підставити плече кожному, хто потребував його допомоги. 
Любив життя, любив Батьківщину.  
У Олега залишилися дружина та донька. 
У ці гіркі  хвилини  щиро поділяємо горе сім’ї та схиляємо голови у глибокій скорботі.

 Фото без опису
Спи спокійно, Солдате.  Добра та  світла пам’ять про тебе і вдячність за твій подвиг назавжди  залишаться у наших серцях. 
Ніколи не забудемо… 


Герої не вмирають! 
Слава Україні!
Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь