Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

30 вересня в Україні відзначають День усиновителя

Дата: 30.09.2022 12:24
Кількість переглядів: 485

Фото без опису

         У ці прохолодні осінні дні свято відзначають ті, хто своє душевне тепло, любов і турботу подарували дітям, які за різних життєвих обставин залишилися без батьків.

         Усиновлення – це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. На особливу повагу заслуговують люди, які не побоялись відкрити свої серця і двері домівок для дітей, котрі  потребують сімейного тепла, розуміння і підтримки з боку дорослих.

         День усиновителя – це  свято сімей, які здійснили дитячі мрії, взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, і подарували їм люблячих та дбайливих батьків.

         У день світлого сімейного свята адресуємо слова безмежної вдячності усиновителям, прийомним батькам, батькам-вихователям. Ви зігріли дітей своєю любов'ю, подарувати їм чарівний світ дитинства та віру в людську доброту. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше — щастя мати родину, тата і маму. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло.

         У день вшанування мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії, вітання усім родинам громади. Нехай ваші домівки завжди будуть наповнені радістю і щасливим дитячим сміхом. Нехай у ваших сім’ях завжди панує щастя, добробут та родинне благополуччя, а віра, надія і любов всюди супроводжують вас.

Служба у справах дітей Шрамківської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь