Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 09.02.2023 13:23
Кількість переглядів: 165

Фото без опису

Сьогодні, 09 лютого , відбулось засідання виконавчого комітету сільської ради, яке провів сільський голова Анатолій Куля. 
В ході засідання  схвалено проєкти  рішень сільської ради: «Про  звіт виконання  бюджету Шрамківської територіальної громади за 2022 рік»,  «Про внесення змін до рішення сесії сільської ради від 22.12.2022 №28-23/УШ «Про бюджет Шрамківської сільської територіальної громади на 2023 рік», «Про звіт виконання Програми економічного, соціально-культурного розвитку Шрамківської сільської ради на 2021-2022 роки» за 2022 рік,  «Про внесення змін до цільової Програми соціального захисту населення Шрамківської сільської територіальної громади «Турбота» на 2021-2023 роки, «Про затвердження Програми «Поліцейський офіцер громади» Шрамківської територіальної громади на 2023-2025 роки, «Про комплексну програму розвитку та функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя Шрамківської територіальної громади на 2023-2027 роки». Члени виконавчого затвердили заходи щодо запобігання і протидії проявам корупції та ряд важливих питань, що стосуються  соціального захисту населення громади – забезпечення захисту прав неповнолітніх, надання матеріальної грошової допомоги жителям громади на вирішення соціально-побутових проблем, лікування, поховання. У встановлені терміни рішення виконавчого комітету будуть опубліковані на офіційному сайті сільської ради. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь