A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Піклуємося про соціально незахищених громадян

Дата: 16.02.2023 14:12
Кількість переглядів: 179

Фото без опису

На території Шрамківської територіальної громади працює КЗ «Центр надання соціальних послуг», в структурі якого створено відділення соціальної допомоги вдома для соціального обслуговування (надання соціальних послуг) одиноких громадян, які не здатні до самообслуговування. 
За  підсумками роботи за 2022 рік  соціальними робітниками установи здійснено обслуговування 290  громадян, з них 23 - особи з інвалідністю, які проживають на території громади, надано платних послуг на суму майже 90,0 тис. грн. Навантаження на одного соціального робітника складає 11 осіб.
Також у КЗ «Центр надання соціальних послуг» є відділення  соціальної роботи де працює  3 фахівці. Протягом звітного періоду року надійшло 30 повідомлень  про факти вчинення домашнього насильства в сім'ї.  Працівниками відділення соціальної роботи було здійснено 358 оцінок потреб сімей. Фахівцями відділення надані  такі соціальні послуги: інформування -  428 особам,  консультування - 501 особі, психологічна підтримка - 235 особам, соціальна адаптація – 16 особам, соціальна інтеграція та реінтеграція - 8 особам, екстрене втручання – 1 особі, соціальний супровід -16 особам, соціальна профілактика – 123 особам. Приділялася особлива увага сім’ям, у  яких  батьки ухиляються від виконання батьківських  обов’язків.
Відділення соціальної роботи активно співпрацює із Золотоніським районним сектором філії Державної установи «Центр пробації» в Черкаській області в питаннях надання соціальних  послуг консультування  та   інформування для осіб,  які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі (за минулий рік такі послуги було надано 11 особам зазначеної категорії).   Також за вказаний період 2 особи проходили «Програму для кривдників». Спеціалістами був складений для них індивідуальний тримісячний план  проходження Програми. 
Згідно звернень жителів громади  були здійснені 7 обстежень сімей, визначено ступінь індивідуальної потреби особи та складені висновки  для надання соціальної послуги з догляду на непрофесійній основі.

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь