Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Підписано меморандум про співпрацю

Дата: 22.02.2023 12:02
Кількість переглядів: 343

Фото без опису

          Днями у Головному управлінні Національної поліції в Черкаській області відбулася зустріч сільського голови Шрамківської сільської ради Анатолія Кулі та начальника Головного управління Національної поліції в Черкаській області, полковника поліції Вячеслава Гуріна.

Фото без опису Фото без опису

Під час зустрічі йшлося про подальше впровадження у Шрамківській сільській територіальній громаді проєкту «Поліцейський офіцер громади». Відповідно до даного проєкту, поліцейські офіцери будуть проживати на території громади та працювати заради правопорядку та безпеки місцевих жителів.

Метою зустрічі стало підписання Меморандуму про співпрацю. Згідно з договором, найближчим часом у Шрамківській територіальній громаді з’явиться офіцер, який нестиме службу та дбатиме про безпеку жителів.

Як зазначив полковник поліції Вячеслав Гурін, укладений з поліцією меморандум є черговим підтвердженням того, що нам довіряють найважливіше – безпеку кожного жителя громади. Це ще один факт про те, що люди розраховують на нашу допомогу та захист. Ми ж, у свою чергу, докладемо для цього всіх зусиль.

Анатолій Куля висловив впевненість, що впровадження проєкту «Поліцейський офіцер громади» у Шрамківській сільській раді дозволить поліцейському офіцеру підтримувати постійний контакт з жителями громади, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь