Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Триває приписка юнаків 2006 року народження до призовних дільниць

Дата: 27.02.2023 08:56
Кількість переглядів: 426

Фото без опису

Відповідно пунктів 24 та 36 Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 7 грудня 2016 року № 921, на державні органи, підприємства, установи та організації, виконавчі комітети сільських, селищних рад покладено завдання зі складання і подання щороку до 1 грудня до територіального центру комплектування та соціальної підтримки списків громадян, які підлягають приписці до призовних дільниць.
На виконання вимог ст. 14 Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу”, статей 4 і 5 Закону України “Про правовий режим воєнного стану”, Указу Президента України від 24  лютого 2022 року №64/2022 “Про введення воєнного стану в Україні” (зі змінами), Золотоніським РТЦК та СП   у січні-березні 2023 року проводяться заходи по приписці громадян України 2006 року народження до призовних дільниць. 
Приписка до призовної дільниці проводиться з метою взяття громадян на військовий облік, визначення їх кількості, ступеня придатності до військової служби, встановлення освітнього рівня, здобутої спеціальності і рівня фізичної підготовки.

 Фото без опису

На фото: староста Кантакузівського старостинського округу  Валентина Ткаченко працює в другому відділі Золотоніського РТЦК та СП по формуванню справ на допризовників, які підлягають приписці до призовної дільниці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь