Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

«Не забудемо, не пробачимо!»

Дата: 27.02.2023 16:13
Кількість переглядів: 488

Фото без опису

24 лютого виповнилося 365 днів від початку злочинного повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку Москва розпочала проти України 9 років тому з окупації Криму у 2014 році.

За рік, що минув від повномасштабного вторгнення, Український народ продемонстрував світові приклади мужності, стійкості, сміливості, кмітливості та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає. Метою російської агресії є не просто загарбання територій, а знищення нашої національної ідентичності, геноцид українського народу. На тимчасово окупованих українських територіях росіяни повторюють найгірші практики нацизму.

До річниці повномасштабної війни в Україні, в клубних, бібліотечних, освітніх закладах громади проведені онлайн заходи: « Не забудемо, не пробачимо!».

Головним завданням заходів було висвітлення мети російської агресії, порушення агресором норм міжнародного права, розповідь про героїчний опір        українців, які захищають свій європейський вибір.

Учасники висловили впевненість у тому, що наш народ буде боротися, доки не звільнить від окупанта останній сантиметр української землі. Російський агресор тимчасово окупував окремі українські землі. Але всі вони обов’язково будуть звільнені. Україна переможе ворога й відновить територіальну цілісність.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь