Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

«Не забудемо, не пробачимо!»

Дата: 27.02.2023 16:13
Кількість переглядів: 473

Фото без опису

24 лютого виповнилося 365 днів від початку злочинного повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку Москва розпочала проти України 9 років тому з окупації Криму у 2014 році.

За рік, що минув від повномасштабного вторгнення, Український народ продемонстрував світові приклади мужності, стійкості, сміливості, кмітливості та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає. Метою російської агресії є не просто загарбання територій, а знищення нашої національної ідентичності, геноцид українського народу. На тимчасово окупованих українських територіях росіяни повторюють найгірші практики нацизму.

До річниці повномасштабної війни в Україні, в клубних, бібліотечних, освітніх закладах громади проведені онлайн заходи: « Не забудемо, не пробачимо!».

Головним завданням заходів було висвітлення мети російської агресії, порушення агресором норм міжнародного права, розповідь про героїчний опір        українців, які захищають свій європейський вибір.

Учасники висловили впевненість у тому, що наш народ буде боротися, доки не звільнить від окупанта останній сантиметр української землі. Російський агресор тимчасово окупував окремі українські землі. Але всі вони обов’язково будуть звільнені. Україна переможе ворога й відновить територіальну цілісність.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь