Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Відбулося засідання Робочої групи з найменування та перейменування об’єктів топоніміки, розміщених на території сільської ради

Дата: 14.03.2023 14:00
Кількість переглядів: 794

Фото без опису

14 березня відбулося засідання Робочої групи з найменування та перейменування вулиць, провулків, площ, парків, скверів та інших об’єктів на території Шрамківської територіальної громади (ділі – робоча група). Робоча група була створена відповідно до рішення сільської ради 14.10.2022  №  25-24/VIIІ  з метою розгляду пропозицій щодо найменування/ перейменування об’єктів топоніміки (вулиці, провулки, площі, парки, сквери та інші об’єкти), які знаходяться на території населених пунктів сільської ради. На сьогодні на території громади знаходяться 37 об’єктів топоніміки, які потребують перейменування. За підсумками розгляду питання схвалено рішення, яким запропоновано сільському голові прийняти розпорядження про проведення громадського обговорення з метою опрацювання пропозицій щодо нових назв вулиць і провулків населених пунктів, яке триватиме упродовж двох місяців.

Відповідне розпорядження сільського голови про проведення громадського обговорення буде незабаром опубліковане на офіційному сайті сільської ради.

Організатором громадського обговорення виступає відділ  містобудування, архітектури, транспорту та житлово-комунального господарства виконавчого комітету сільської ради.

Запрошуємо всіх зацікавлених осіб та громадськість активно долучитися до розробки зазначених пропозицій, які подаються на адресу організатора в письмовій або електронній формі (с. Шрамківка, вул. Незалежності, 16, електронна адреса: 19812shrek@gmail.com або sramkivkarada@gmail.com)   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь