Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Проведена атестація педагогів Шрамківської громади

Дата: 13.04.2023 12:54
Кількість переглядів: 787

Фото без опису

У березні - квітні 2023 року відбулася атестація педагогічних працівників закладів освіти Шрамківської  громади,  відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06 жовтня 2010 року № 930.

Атестація вчителів – важлива складова частина підвищення педагогічної кваліфікації, яка позитивно впливає на якість і результативність навчально-виховного процесу і забезпечує здійснення інформаційних підходів до діяльності вчителя. Вона, безумовно, активізує професійну діяльність учителів, посилює у них мотивацію якісної роботи, підвищує персональну відповідність за результати навчання і виховання.

До чергової атестації педагоги закладів загальної середньої та дошкільної освіти готували звіти про виконану роботу. Це – відкриті заняття і уроки, методичні розробки. Бралися до уваги досягнення учнів шкіл на обласних та всеукраїнських конкурсах і олімпіадах, якісний показник результатів ЗНО та НМТ. Особливістю атестації була умова обов’язкового періодичного проходження підвищення кваліфікації.

Атестаційні комісії І рівня у закладах освіти та ІІ рівня  відділу освіти, культури, молоді та спорту Шрамківської сільської ради розглянули атестаційні матеріали і заслухали педагогічних працівників.

Усього атестовано 28 педагогічних працівників, з них  атестаційною комісією ІІ рівня відділу - 15 педагогічних працівників.

З них 9 педагогічних працівників атестовано на відповідність раніше присвоєній кваліфікації «спеціаліст вищої категорії», 4 – на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст першої категорії», 5 – на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст 11 тарифного розряду»,  4 – на відповідність раніше присвоєному педагогічному званню «старший вчитель», 3 – на відповідність раніше присвоєному званню «учитель-методист», 1 – на відповідність раніше присвоєному педагогічному званню «старший вихователь»; 1 педагогічному працівнику присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» та 1 педагогічному працівнику присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь