Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Проведена атестація педагогів Шрамківської громади

Дата: 13.04.2023 12:54
Кількість переглядів: 771

Фото без опису

У березні - квітні 2023 року відбулася атестація педагогічних працівників закладів освіти Шрамківської  громади,  відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06 жовтня 2010 року № 930.

Атестація вчителів – важлива складова частина підвищення педагогічної кваліфікації, яка позитивно впливає на якість і результативність навчально-виховного процесу і забезпечує здійснення інформаційних підходів до діяльності вчителя. Вона, безумовно, активізує професійну діяльність учителів, посилює у них мотивацію якісної роботи, підвищує персональну відповідність за результати навчання і виховання.

До чергової атестації педагоги закладів загальної середньої та дошкільної освіти готували звіти про виконану роботу. Це – відкриті заняття і уроки, методичні розробки. Бралися до уваги досягнення учнів шкіл на обласних та всеукраїнських конкурсах і олімпіадах, якісний показник результатів ЗНО та НМТ. Особливістю атестації була умова обов’язкового періодичного проходження підвищення кваліфікації.

Атестаційні комісії І рівня у закладах освіти та ІІ рівня  відділу освіти, культури, молоді та спорту Шрамківської сільської ради розглянули атестаційні матеріали і заслухали педагогічних працівників.

Усього атестовано 28 педагогічних працівників, з них  атестаційною комісією ІІ рівня відділу - 15 педагогічних працівників.

З них 9 педагогічних працівників атестовано на відповідність раніше присвоєній кваліфікації «спеціаліст вищої категорії», 4 – на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст першої категорії», 5 – на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст 11 тарифного розряду»,  4 – на відповідність раніше присвоєному педагогічному званню «старший вчитель», 3 – на відповідність раніше присвоєному званню «учитель-методист», 1 – на відповідність раніше присвоєному педагогічному званню «старший вихователь»; 1 педагогічному працівнику присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» та 1 педагогічному працівнику присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь