Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Впроваджуємо соціальну послугу догляд вдома

Дата: 02.05.2023 16:01
Кількість переглядів: 484

Фото без опису

Відповідно до Закону України «Про соціальні послуги», Мінсоцполітики затвердило Державний стандарт догляду вдома (далі – Стандарт). Цей стандарт застосовується для організації надання соціальної послуги догляду вдома особам похилого віку, у тому числі з когнітивними розладами; особам з інвалідністю, у тому числі з психічними та поведінковими розладами (крім осіб, які страждають на психічні розлади і вчинили суспільно небезпечні діяння та отримують амбулаторну психіатричну допомогу в примусовому порядку за рішенням суду), дітям з інвалідністю віком від трьох до 18 років, особам з тяжкими формами захворювання (у тому числі до встановлення інвалідності), які не здатні (частково нездатні) до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги  та особи з інвалідністю. З метою забезпечення виконання Стандарту  в громаді організовано належну координацію роботи між старостами та КЗ «Центр надання соціальних послуг Шрамківської сільської ради».

На фото: староста Бирлівського старостинського округу В’ячеслав Закусило отримує консультацію щодо надання послуги догляд вдома у фахівців КЗ «Центр надання соціальних послуг Шрамківської сільської ради».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь