A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Заходи з благоустрою тривають на території Кантакузівського старостинського округу

Дата: 05.05.2023 16:37
Кількість переглядів: 311

Фото без опису

         Наші земляки із сіл Кантакузівка та Коломиці  не чекають від когось допомоги чи вказівки, а просто беруть і наводять лад, прибирають території своїх сіл, щоб зробити їх чистішими і мальовничішими. До роботи стають і прибиральниці службових приміщень, і працівники старостату, закладів культури, листоноша, робітники з благоустрою, фельдшерка, соціальний робітник.  Є й перші результати: в обох селах  побілено дерева  в сільських парках, частково парки обкошені, проведено косметичні ремонти та впорядковано зовнішній вигляд приміщень установ та закладів, виполюються  клумби, пофарбовано пам'ятник.

Хтось скаже, що зроблено мало. Можливо…Все пізнається в порівнянні…   Часом гостро не вистачає техніки, ресурсів, десь не вистачає «живих» коштів, щоб швидко винайняти необхідну техніку та обладнання.  Але головне те, що благоустрій об’єднав громаду. Маємо  гарні приклади співпраці в жителів інших старостинських округів. Роботи вистачає, але попереду ще є час, щоб доприбирати, докосити...Головне  -  не опускати руки, мати наснагу, бажання і просто не бути байдужим!

До речі, про байдужість…Прикро, що в наших селах в заходах по благоустрою з року в рік беруть участь одні й ті ж люди – здебільшого, працівники закладів бюджетної сфери, а інші просто спостерігають, обговорюють і щедро критикують, забуваючи при цьому, що вони також живуть в цих селах і  також беруть і викидають своє побутове сміття, пляшки, гілки, минулорічне листя чи бур’яни десь посеред вигону чи парку. 

Тому, шановні, давайте вже від слів переходити до конкретних справ та посильної участі у спільній справі! Давайте разом створимо нове обличчя та затишок в громаді!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь