Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

День Героїв

Дата: 23.05.2023 08:51
Кількість переглядів: 552

Фото без опису

День Героїв  — щорічне свято в Україні, встановлене на честь українських військових — борців за самостійну, соборну Українську державу, передусім лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, гайдамаків, опришків, січових стрільців, вояків Армії УНР, УГА, ОУН, УПА, а також героїв Небесної Сотні та сучасної національно-визвольної московсько-української війни.

    День Героїв — це день пам'яті усіх русинів-українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність Української держави, це свято величі духу українських вояків та воячок — борців за самостійну соборну Українську державу і є символом незборимості української нації.
  До здобуття Україною незалежності свято святкувалося підпільно, з проголошенням незалежності у 1992 році почало набувати розголосу.
Після початку неоголошеної московсько-української війни у 2014 році у цей день вшановують пам'ять про полеглих у ній захисників та захисниць України.

     Наша молодь теж пропускає все через свої серця. Війну, її біль і страх... З якими поруч ідуть надія і віра. І гордість за наших захисників. Тих, хто дає гідний приклад підростаючому поколінню та дарує шанс щасливо жити у вільній , мирній країні. Ми пам’ятаємо наших Героїв-земляків. Які відділи своє життя за незалежність рідної країни.

Вічна пам’ять полеглим... СЛАВА ГЕРОЯМ!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь