A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

День Героїв

Дата: 23.05.2023 08:51
Кількість переглядів: 398

Фото без опису

День Героїв  — щорічне свято в Україні, встановлене на честь українських військових — борців за самостійну, соборну Українську державу, передусім лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, гайдамаків, опришків, січових стрільців, вояків Армії УНР, УГА, ОУН, УПА, а також героїв Небесної Сотні та сучасної національно-визвольної московсько-української війни.

    День Героїв — це день пам'яті усіх русинів-українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність Української держави, це свято величі духу українських вояків та воячок — борців за самостійну соборну Українську державу і є символом незборимості української нації.
  До здобуття Україною незалежності свято святкувалося підпільно, з проголошенням незалежності у 1992 році почало набувати розголосу.
Після початку неоголошеної московсько-української війни у 2014 році у цей день вшановують пам'ять про полеглих у ній захисників та захисниць України.

     Наша молодь теж пропускає все через свої серця. Війну, її біль і страх... З якими поруч ідуть надія і віра. І гордість за наших захисників. Тих, хто дає гідний приклад підростаючому поколінню та дарує шанс щасливо жити у вільній , мирній країні. Ми пам’ятаємо наших Героїв-земляків. Які відділи своє життя за незалежність рідної країни.

Вічна пам’ять полеглим... СЛАВА ГЕРОЯМ!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь