Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

У школах Шрамківської громади пролунали останні дзвоники

Дата: 09.06.2023 15:29
Кількість переглядів: 766

Фото без опису

Сьогодні, 9 червня, в 8 закладах загальної середньої освіти сіл громади: Кантакузівка, Бирлівка, Погреби, Яворівка, Ковалівка, Демки, Свічківка, Кононівка пройшли урочисті лінійки з нагоди завершення навчального року. Останній дзвоник цього дня пролунав для 668 учнів.

На лінійках традиційно вітали кращих учнів шкіл, танцювали вальс, показували флешмоби, а запрошені гості, батьки та вчителі говорили добрі, напутні слова випускникам. У 2023 році їх у громаді 63. На свято, востаннє як учні, випускники пройшли під «коридором» із вишитих рушників, які тримали над уже дорослими синами й доньками їхні батьки.

Квіти вчителям, пісні у виконанні одинадцятикласників й мелодія дзвоника, що покликав на останній урок… Свято завершилося. А попереду – безліч досягнень, успіхів, звісно ж, наполегливої праці, яка неодмінно принесе рясні плоди. Хай яскравим і незабутнім буде літо для всіх школярів, хай світлим та мирним буде майбуття для наших випускників!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь