Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Впевненим кроком у доросле життя

Дата: 26.06.2023 08:39
Кількість переглядів: 946

Фото без опису

Життя триває, і незважаючи на те, що ворог намагається зруйнувати Україну та наше звичне життя тим не менше в житті кожної людини є важливі дати і одна з них – це завершення навчального року в Опорному закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів с.Шрамківка. Це був не просто випуск. Перше приємне враження склалося від стильної та креативної декорації сцени, яка підсилювалася світловими ефектами. Свято розпочалося на позитивній ноті із яскравого виходу випускників. Глядачі були зачаровані красунями-дівчатами у різноманітних та розкішних українських сукнях, змужнілими юнаками у модних вишиванках.
Випускники отримали свої довгоочікувані свідоцтва, їх привітали квітами та подарунками рідні, близькі та друзі.
Лунало безліч слів вітань для одинадцятикласників від директора школи, батьків, вчителів та першокласників. До привітань долучився сільський голова Анатолій Анатолійович Куля, який подякував батькам за щоденну невтомну роботу у вихованні підростаючого покоління, вчителям – за науку та хорошу школу життя, а випускникам побажав легкої долі, щасливого майбутнього та зробити правильний вибір на порозі дорослого життя. Привітав педагогічний колектив ОЗЗСО І-ІІІ ступенів с.Шрамківка.
Святкова програма випускного балу була насиченою та яскравою. Сучасні танцювальні номери доповнювалися прекрасними вокальними виступами. На сцені переплелися між собою теми кохання, родинного тепла, патріотизму та зворушливі слова подяки від випускників своїм педагогам, класним керівникам, батькам за те, що змалку плекали їх, навчали, творили із кожного особистостей. Енергійною танцювальною композицією привітали одинадцятикласників їхні мами.
Тож вітаємо вас, любі юнаки та дівчата, з початком нового незвіданого життєвого шляху. Вдалого вам старту, успіхів у здійсненні мрій та задумів. Бажаємо вам якнайбільше перемог, щастя, радості, добра. Нехай всі ті знання і навички, які ви отримали в школі, стануть міцним фундаментом для подальших звершень!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь