Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Щодо скошування трави у населених пунктах громади!

Дата: 10.07.2023 14:09
Кількість переглядів: 612

Фото без опису

Шрамківка сільська рада звертається до всіх керівників підприємств,  установ, організацій, фізичних осіб, а також власників й орендарів житлових будинків, споруд побутово-торговельного призначення з проханням своєчасно проводити скошування трави біля своїх прилеглих територій.

Нагадуємо, відповідно до Правил з благоустрою та утримання територій населених пунктів підприємства, установи та організації незалежно від підпорядкування та форм власності, а також власники і орендарі житлових будинків та інших будівель і споруд зобов'язані своєчасно скошувати траву і бур'яни.

Благоустрій та утримання вулиць в населених пунктах  громади, узбіччя автодоріг від осі проїжджої частини вулиці до лінії огороджень здійснюють підприємства, установи, організації, власники або орендарі житлових будинків у межах протяжності їх землекористування.
Якщо на території знаходиться два, або декілька підприємств, організацій, установ, чи споруд різних власників, то прилегла територія ділиться порівну.

Громадяни зобов’язані утримувати в належному стані об’єкти благоустрою (їх частини), що перебувають у їх власності або користуванні, а також прилеглу до цих об’єктів територію та суворо дотримуватися встановлених правил благоустрою території населених пунктів, не порушувати права і законні інтереси інших суб'єктів благоустрою населених пунктів.

Звертаємо увагу на те, що статтею 152 Кодексу України про адміністративні порушення визначено відповідальність громадян за порушення правил благоустрою територій населених пунктів.

У разі невиконання даних вимог Шрамкківська сільська рада буде змушена застосувати заходи адміністративного впливу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь