Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

ОБЛАШТОВУЄМО УКРИТТЯ!

Дата: 01.08.2023 10:03
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

Облаштування  укриття та організація безпечного освітнього простору в закладі освіти – одне з найважливіших завдань в умовах повномасштабної війни. Пріоритетом є саме очне навчання, яке можливе за наявності, обладнаного відповідно до рекомендацій ДСНС, найпростішого укриття.

  Саме тому завідувачка Закладу загальної середньої освіти І-ІІ ст.с.Кононівка – філія Опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст.с.Шрамківка Юлія ЛУКАВА взяла участь у освітній грантовій програмі підтримки жіночих гуманітарних ініціатив «CИЛА ЖІНОК», що спрямована на налагодження ефективної взаємодії, вирішення нагальних гуманітарних потреб, розвиток компетенцій, освітню, експертну підтримку з фокусом на розвиток власного потенціалу для стабілізації та адаптації до роботи в умовах воєнного часу. Заклад увійшов до списку переможців цієї програми,  що отримали середні  міні-гранти на фінансування власних ініціатив у розмірі 50 тис.грн. Таким чином  за підтримки  ГО «Інститут партнерства та сталого розвитку», Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні було закуплено для укриття ЗЗСО І-ІІ ст.с.Кононівка – філія ОЗЗСО І-ІІІ ст.с.Шрамківка : біотуалети, теплові гармати, ліхтарі, електрочайники, аптечку, тумби з умивальником, баки для сміття та нечистот, одноразовий посуд, засоби особистої гігієни та інше.

  Ефективне реагування на виклики, пов’язані з російською агресією, об’єднання зусиль для відбудови та розвитку нашої держави, побудова простору свободи та середовища натхнення, безкомпромісна оборона цінностей та ідеалів сьогодні вселяють віру, натхнення творити, боротися та перемагати!

Наближаємо ПЕРЕМОГУ РАЗОМ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь