Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Цікава екскурсія

Дата: 02.08.2023 15:11
Кількість переглядів: 787

Фото без опису

    Сьогодні до центру громади - села Шрамківка прибули діти з сіл  Остапівки та Свічківки. Патріотичну екскурсію по Алеї Слави провела вчитель історії Олена  Буряченко . Вона наголосила, що в центрі Шрамківської територіальної  громади створено знакове місце, де переплелись дві важкі події в історії України – це Друга  світова війна ХХ століття та  важка російсько-українська війна сьогодення. Діти з захопленням слухали розповідь вчителя про загиблих героїв громади  та вшанували загиблих воїнів-земляків покладанням квітів.

          Присутні також побували в Опорному закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів. Тут вони відвідали затишні класні кімнати та спортивний зал. А в дитячій бібліотеці працівник  Ніна Богославець познайомила юних читачів з новинками дитячої та юнацької літератури. Вона запросила учнів до відвідування майстер класу, який працює в приміщенні бібліотеки кожної суботи. В публічній бібліотеці діти побачили найбільше в громаді книгосховище та відвідали кімнату-музей краєзнавця, поета Володимира Щерби.

          Далі  учні побували в Шрамківському Будинку культури, де директор Юлія Цупро розповіла про роботу закладу, зокрема гуртків художньої самодіяльності. Також відвідувачі могли побачити виготовленні декорації для репетицій театрального колективу «Забава». Олена Буряченко наголосила, що з 1 вересня цього року тут почнуть працювати гуртки  з боротьби дзюдо та сумо. Екскурсовод показала їм експозицію предметів побуту української хати, з великою кількістю рушників та картин вишитих бісером.

        Діти залишились задоволені екскурсією та виявили бажання приїхати до центру громади ще раз.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь