Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Вічна слава, Героє, тобі!

Дата: 16.08.2023 18:01
Кількість переглядів: 156

Фото без опису

Сьогодні, 16 серпня, Шрамківська громада у невимовному горі, живим коридором, стоячи на колінах, зустріла свого Героя – Максима Григоровича ЛИТВИНЕНКА, життя якого обірвалося 9 серпня 2023, у місті Ізюм Харківської області,та провела його в останню дорогу.

Народився Максим 21 травня 2001 року, в смт Шрамківка, в багатодітній родині, де був середньою дитиною, закінчив Шрамківську школу, одружився, в 2021 році у нього народилася донечка Маргарита, яку Максим любив більше за життя.

Фото без опису

29 серпня 2022 року Максим добровільно став на захист України – служив оператором відділення управління командира реактивної артилерійської батареї військової частини.

Максим був веселим, життєрадісним, привітним і завжди усміхненим, своїм позитивом він підбадьорював всіх довкола. Саме таким ми маємо запам’ятати нашого Героя, який до останнього подиху був вірний присязі, який віддав своє життя за цілісність і незалежність України.

Максим був справжнім сином своєї України. Він, мав можливість не воювати адже був ще призовником, але він, як справжній син неньки- України, пішов її захищати.

Максиму назавжди залишилося 22 роки.

У Максима залишилися батьки, дружина та дворічна донька. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль і гіркоту від втрати рідної, близької людини, та добрий, світлий спомин про мужнього Захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у нашій пам’яті.

Низько схиляємо голови у глибокій скорботі.

Вічна і світла пам’ять Герою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь