Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

В центрі громади проведено церемонію підняття Державного Прапора України

Дата: 23.08.2023 11:17
Кількість переглядів: 121

Фото без опису

23 серпня 2004 року на вшанування багатовікової історії українського державотворення , державної символіки незалежної України та з метою виховання поваги громадян до державних символів України ,указом президента було установлено відзначати щорічно ,23 серпня, День Державного прапора України. 
 Прапор нашої держави -не просто красиве барвисте полотнище, . Заради нього, протягом століть, патріоти України віддавали і віддають свої життя. . Це символ, навколо якого об'єднуються люди різного віку і професій. Прапор  України прикрашає всі державні свята. Прапором України покривають полеглих  Героїв.  І навіть сьогодні наша громада, з невимовною тугою, чекає на двох своїх Захисників, щоб провести їх в останню путь. Покривши їх, як годиться, величним стягом України...
 О, прапор наш, Вкраїни стяг шовковий,
Як сяєш ти в повітрі золотім !
І хто б сказав, скільки страждань і горя
Блищать слізьми у полиску твоїм !..
 Сьогодні синьо-жовтий прапор майорить на всіх установах країни, крім підступно окупованих областей. І ми маємо зробити все можливе, щоб наш стяг об'єднав Батьківщину. Щоб він і надалі здіймався над посольствами нашої держави, щоб під ним ходили у море пароплави. Щоб злітав наш прапор на спортивних змаганнях , коли на п'єдестал здіймаються переможці - українські спортсмени .Гордо розвівалось синьо-жовте знамено, промовляючи всьому світу " Є в світі Україна !"
Ми щиро дякуємо Збройним Силам України за можливість підняти наш, український стяг в центрі Шрамківської громади . Віримо,  що вже в наступному році ми відзначимо цей день всі разом. Віримо - переможемо!
 Слава Україні !..



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь