Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

В населених пунктах громади тривають роботи по благоустрою

Дата: 28.08.2023 09:05
Кількість переглядів: 462

Фото без опису

Стан благоустрою – візитівка кожної громади. Тому потребують щоденної уваги здавалося б буденні питання, такі як обкошування бур’янів, підтримання належного санітарного стану і місцях загального користування, ремонт доріг та інших об’єктів інфраструктури. І запорукою успіху у вирішенні цих питань є конструктивна співпраця місцевої влади, жителів громади, місцевих товаровиробників.
Так, із залученням коштів місцевого бюджету, на території Погребського старостинського округу нещодавно проведено частковий ремонт дороги комунальної власності  по вул.Шевченка в с.Погреби (на фото).
Завдяки наданій техніці та допомозі жителя с. Погреби Анатолія Киряша, було проведено планування обочин доріг в с. Мойсівка, що дасть змогу поліпшити стан відведення дощових вод та запобігти руйнуванню дорожнього полотна (на фото).
Із залученням техніки Шрамківського ПЖКГ проводиться обкошування бур’янів на території с.Погреби та в с.Мойсівка (на фото).
У с.Степанівка працівниками старостату проведено поточний ремонт адмінбудівлі та пофарбовано зупинку громадського транспорту (на фото).
Так тримати! Спільними зусиллями зробимо нашу громаду кращою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь