Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

29 серпня - День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Дата: 29.08.2023 11:14
Кількість переглядів: 1012

Фото без опису

Сьогодні працівники Шрамківської сільської ради прийшли вшанувати подвиг жителів громади на алею Слави с. Шрамківка. До присутніх звернулася Олена Буряченко, яка зачитала слово-звернення до українців Головнокомандуючого генерала  Збройних сил України -Валерія Залужного:

«Насправді кожного дня ми маємо згадувати про ціну, яку заплатив і продовжує платити наш народ за свою свободу. Не існує правильних слів чи слушних моментів, коли йдеться про втрати. Бо це зламані долі конкретних людей, які для своїх рідних були цілим Всесвітом.

Полеглі герої навіки стануть прикладом для наступних поколінь.  Ми завжди пам'ятатимемо тих, хто "на щиті", розповідатимемо своїм дітям про їх безцінний подвиг.

На жаль, герої вмирають. Вони здобувають вічне життя і вічну славу, залишаються нашим духовним орієнтиром і прикладом для прийдешніх поколінь українців. Але їх більше немає для тих, кому вони потрібні живі. Схилімо голови і розділимо разом із близькими та рідними біль непоправної втрати. Дякуємо їм за найбільшу жертву, свідомо віддану своїй державі. Так твориться історія і формується нація, якими захоплюватиметься світ.  Жодна жертва небесного легіону не стане марною, всі  ми продовжуватимемо боротьбу до нашої Перемоги.

 Стоїмо зі щитом. Памʼятаємо всіх, хто «на щитах".

Присутні поклали квіти та вшанували хвилиною мовчання  всіх полеглих воїнів-захисників за волю України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь